Connect with us

Subscribe

Google

Perolehi Ganjaran Dengan Google Opinion Rewards!

Ia sebuah aplikasi di mana anda boleh memperoleh ganjaran hanya dengan berkongsi pendapat dan menjawab soalan-soalan mudah

Apa yang lebih baik ketika anda bangun dari tidur selain bau kopi segar atau bunyian burung berkicauan? Sudah tentu ia jumlah ganjaran yang telah anda kumpul hanya dengan menjawab soalan-soalan mudah menerusi Google Opinion Rewards.

Google Opinion Rewards merupakan sebuah aplikasi di mana anda boleh memperoleh ganjaran hanya dengan berkongsi pendapat dan menjawab soalan-soalan mudah. Bagaimanakah ia berfungsi? Jika anda menggunakan Opinion Rewards buat kali pertama, anda akan diminta untuk menjawab beberapa soalan asas mengenai diri anda. Maklumat yang dikongsikan akan menentukan jenis tinjauan yang akan anda terima. Bergantung pada jawapan yang diberikan, apl ini akan menghantar soalan seminggu sekali kepada anda pada waktu yang rawak.

Soalan yang dikemukakan adalah ringkas – tidak lebih dari 10 soalan, dan kadang-kala hanya satu! – dan tidak mengambil masa yang lama. Hampir kesemua tinjauan yang dijalankan mengambil masa kurang dari 30 saat, dan ia merangkumi pelbagai jenis topik, seperti rancangan TV kegemaran anda dan apl yang pernah anda gunakan.

Apabila terdapat tinjauan baru untuk anda, kami akan menghantar pemberitahuan kepada anda. Tidak berminat untuk menjawab tinjauan tertentu? Tiada masalah. Anda boleh melangkau soalan-soalan yang tidak mahu dijawab.

Bagi pengguna peranti Android, anda akan menerima ganjaran kredit Google Play bagi setiap tinjauan yang dilakukan, manakala bagi pengguna peranti iOS pula, anda akan menerima ganjaran wang yang disalurkan ke akaun PayPal yang telah anda pautkan.

Lebih daripada 10 juta pengguna Android telahpun memuat turun aplikasi Google Opinion Rewards, dan kami telah menghantar lebih daripada 3 juta tinjauan setiap minggu. Dapatkan Google Opinion Rewards dari Google Play dan App Store, dan nantikan tinjauan terbaru dari kami untuk mula mengumpul ganjaran anda. Mudah sahaja! 

Sign Up for Our Newsletter

Google
Written By

Our mission is to organise the world's information and make it universally accessible and useful. For more, visit our website.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

water ship sailboat stockholm water ship sailboat stockholm

Chimney Vigor Group Secures Investment To Accelerate Transformation Of Global Marketing & Advertising Ecosystems

News

high rise building near body of water during night time high rise building near body of water during night time

Singapore-Based Fintech 360F Accelerates Digital Transformation For Insurers In The Middle East

News

aerial photography of cityscape at nighttime aerial photography of cityscape at nighttime

Blockchain Firm ZelaaPay Taps LUNAPR.io For Digital Growth In UAE

News

Verizon Media DSP Leads The Way Giving Advertisers The Ability To Target Towards Suitable Content

News

Connect
Sign Up for Our Newsletter